Media Companion

Discussion and development board for the program Media Companion.
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 No longer scraping from the themoviedb.org

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
acruther
New User
New User


Posts : 1
Join date : 2011-04-25

PostSubject: No longer scraping from the themoviedb.org   Mon Apr 25, 2011 9:29 pm

For some reason, my Media Companion no longer seems able to scrape movies reliably from themoviedb.org. I'm rarely getting fanart and posters often aren't showing up. I re-downloaded and set up Media Companion again to see if the exe had been corrupted, but no change.
Back to top Go down
View user profile
wedd123
Junior Member
Junior Member


Posts : 25
Join date : 2011-05-12

PostSubject: crystal bracelet   Thu May 19, 2011 12:10 pm

Back to top Go down
View user profile
Johnson75
Senior Member
Senior Member


Posts : 81
Join date : 2011-05-09

PostSubject: Re: No longer scraping from the themoviedb.org   Fri Jun 10, 2011 6:05 am

When you are your obsessed fans with lifestyle as well your obsessed fans with design, you will get driven so that you can pretty a person's marriage which includes a religious formal procedure with a smart wedding ceremony party. Nonetheless, it is advisable to set a field which includes a absolutely wonderful apparel for your personal terrific working day.
Scoop Wedding Dresses
Wedding Dresses 2011
Back to top Go down
View user profile
guyonphone
New User
New User


Posts : 4
Join date : 2011-07-09

PostSubject: I am having the same problem   Sat Jul 09, 2011 10:33 pm

Yes, I am having this same problem. Media companion is not automatically grabbing any fanart, from TMDB.com, (or other sites) I even had "during autoscrape, download fanart for movies" checked in the movie preferences for the first scrape.

I can however, click on a movie, then click on the fanart button, and manually select a fanart option from the list.
Obviously for a large library that is very time consuming.

I also tried, doing a batch rescrape, and choose the option "Attempt to locate and download fanart for movies that are missing a backdrop" It goes through my library very quickly and never pulls the fanart.

One last piece to the puzzle, If I am on the "main browser" screen, and I right click on the backdrop place holder for a movie, i get this error:


even though there is fanart there.
Back to top Go down
View user profile
mprassel
New User
New User


Posts : 3
Join date : 2011-07-16

PostSubject: Re: No longer scraping from the themoviedb.org   Sat Jul 16, 2011 2:26 pm

Same issue. This is the only thing holding me back from a completely automated scrape.
Back to top Go down
View user profile
guyonphone
New User
New User


Posts : 4
Join date : 2011-07-09

PostSubject: Issue appears to be fixed   Mon Aug 01, 2011 9:46 am

It looks like this problem has been fixed with 3.4.0.8

Thanks Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Meez10
Junior Member
Junior Member


Posts : 15
Join date : 2010-03-28

PostSubject: Re: No longer scraping from the themoviedb.org   Mon Aug 01, 2011 7:36 pm

3.4.0.8? where do i get that version?

with 3.4.0.0, i'm also not getting scrapes for the rating tag for movies.
Back to top Go down
View user profile
guyonphone
New User
New User


Posts : 4
Join date : 2011-07-09

PostSubject: You can get it here   Mon Aug 01, 2011 9:05 pm

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: No longer scraping from the themoviedb.org   

Back to top Go down
 
No longer scraping from the themoviedb.org
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Alcohol. Can you tolerate it?
» Rumormill: Next Sonic Title No Longer Nintendo Exclusive?
» Century Link No Longer Guarantees That Their Internet Routers Will Work On The Latest Gaming Consoles.
» Something my neuro told me to try helped!!!
» Stretching the Effective Time of Vicodin / Norco / Opiates

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Media Companion :: Media Companion :: Bug Discussion-
Jump to: