Media Companion

Discussion and development board for the program Media Companion.
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

 

 Rating not using XBMC standard

Go down 
AuthorMessage
eggman
Junior Member
Junior Member


Posts : 19
Join date : 2008-11-12

Rating not using XBMC standard Empty
PostSubject: Rating not using XBMC standard   Rating not using XBMC standard Icon_minitimeWed Nov 12, 2008 5:56 am

when I export from XBMC the rating field is:
Code:
<rating>6.000000</rating>

Media Companion is storing it as:
Code:
<rating>6/10 </rating>

The XBMC wiki indicates it should be:
Code:
<rating>6.000000</rating>

Cheers,
egg
Back to top Go down
billyad2000
Admin
billyad2000

Posts : 1326
Join date : 2008-09-20

Rating not using XBMC standard Empty
PostSubject: Re: Rating not using XBMC standard   Rating not using XBMC standard Icon_minitimeThu Nov 13, 2008 5:47 pm

Fixed for next version (1.998), only to a single decimal place though.

_________________
Do you have a problem with Media Companion, before posting a bug then please check you have the very latest version of Media Companion http://billyad2000.darkbb.com/announcements-f1/
Back to top Go down
http://billyad2000.co.uk
eggman
Junior Member
Junior Member


Posts : 19
Join date : 2008-11-12

Rating not using XBMC standard Empty
PostSubject: Re: Rating not using XBMC standard   Rating not using XBMC standard Icon_minitimeSat Nov 15, 2008 9:24 pm

cheers, seems to be fixed in 998
Back to top Go down
Sponsored content




Rating not using XBMC standard Empty
PostSubject: Re: Rating not using XBMC standard   Rating not using XBMC standard Icon_minitime

Back to top Go down
 
Rating not using XBMC standard
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Media Companion :: Media Companion :: Bug Discussion-
Jump to: