Media Companion

Discussion and development board for the program Media Companion.
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 MC will not scrape...PLEASE HELP!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nvaia
New User
New User


Posts : 4
Join date : 2009-08-10

PostSubject: MC will not scrape...PLEASE HELP!   Mon Aug 10, 2009 12:33 am

I am not new to using MC, I stopped using xbmc for a while and have just now came back to it. I downloaded XBMC and MC and when I scrape for movies it doesnt find any of them. I put my movies in C:/users/movies and have also set that in MC as the folder to scrape. When I hit the scrape button, it finds 0 movies, even though there are 87 in the folder.

Any one have any ideas??
Back to top Go down
View user profile
dbareis
Senior Member
Senior Member
avatar

Posts : 223
Join date : 2008-12-08

PostSubject: Re: MC will not scrape...PLEASE HELP!   Mon Aug 10, 2009 10:34 am

nvaia wrote:
I am not new to using MC, I stopped using xbmc for a while and have just now came back to it. I downloaded XBMC and MC and when I scrape for movies it doesnt find any of them. I put my movies in C:/users/movies and have also set that in MC as the folder to scrape. When I hit the scrape button, it finds 0 movies, even though there are 87 in the folder.

Any one have any ideas??

Perhaps it doesn't understand "/" (wrong way) slashes. Some programs do, some don't.
Back to top Go down
View user profile http://dennisbareis.com
 
MC will not scrape...PLEASE HELP!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Media Companion :: Media Companion :: XBMC Media Companion Help And Useage-
Jump to: