Media Companion

Discussion and development board for the program Media Companion.
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 PM's not working?

Go down 
AuthorMessage
katz
Media Companion Supporter
Media Companion Supporter
katz

Posts : 58
Join date : 2008-10-07
Location : Melbourne, Australia

PM's not working? Empty
PostSubject: PM's not working?   PM's not working? Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 8:34 am

Just sent a couple of PM's, and none are showing in my SENTBOX.

Not sure whats up there.
Back to top Go down
http://xbmc.org/forum/showthread.php?t=39173
Ryld
Junior Member
Junior Member


Posts : 23
Join date : 2008-10-12

PM's not working? Empty
PostSubject: Re: PM's not working?   PM's not working? Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 11:27 am

I had an error trying to send saying it couldnt find the page, perhaps some sort of internal problem on the forum.

You are not alone Wink
Back to top Go down
Ryld
Junior Member
Junior Member


Posts : 23
Join date : 2008-10-12

PM's not working? Empty
PostSubject: Re: PM's not working?   PM's not working? Icon_minitimeWed Oct 15, 2008 8:43 am

working now!
Back to top Go down
Sponsored content




PM's not working? Empty
PostSubject: Re: PM's not working?   PM's not working? Icon_minitime

Back to top Go down
 
PM's not working?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 10000000% working web flooooood

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Media Companion :: General Forum :: Forum Discussion-
Jump to: