Media Companion

Discussion and development board for the program Media Companion.
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

 

 Library problem on XBMC

Go down 
AuthorMessage
Doughboy
Junior Member
Junior Member


Posts : 15
Join date : 2009-09-09

Library problem on XBMC Empty
PostSubject: Library problem on XBMC   Library problem on XBMC Icon_minitimeMon Nov 23, 2009 12:06 am

I'm using Media Companion for tv scraping. I hate complaining and have held off on bringing this up but I can't take it anymore. TV shows are the last thing to work on XBMC for me. The scraper doesn't work for me, and Media Companion wasn't working correctly till recently. My process is to use EpNamer to rename my files to a naming convention Media Companion likes. Then I scrape the files in Media Companion. I've been doing a few tv shows at a time, it works great in Media Companion now. The only problem in Media Companion is that images from tvdb don't show up but that's okay I go grab them from google images and I'm good to go.

This is where things get interesting. I go to XBMC and scan the folders (the set content is setup for tv shows) and some work and others don't. And the ones that work I get some weird problems. I set a image for a season and it won't show up in XBMC. On top of that some shows that deal with one subject show up as one show with no episodes. The Flash and A-Team show up as Action and Adventure combined. Ramsay's Kitchen Nightmares (Yes I'm an american smeghead who loves British tv) scans as a show called "Soul Food" with no episodes.

I will say I think this is some problem with XBMC and not Media Companion. Does anyone have any ideas?
Back to top Go down
paybac
Media Companion Supporter
Media Companion Supporter
paybac

Posts : 155
Join date : 2009-08-31
Location : New Zealand

Library problem on XBMC Empty
PostSubject: Re: Library problem on XBMC   Library problem on XBMC Icon_minitimeMon Nov 23, 2009 12:15 am

Well i dont have a straight answer for you but i'll try and help.

1st the MC problem.
Are you using version 3.154 and the 2 scraper fixes(posted in anoucements section 19th November)?

XBMC problem.
Which build are you running and which skin?
Back to top Go down
paybac
Media Companion Supporter
Media Companion Supporter
paybac

Posts : 155
Join date : 2009-08-31
Location : New Zealand

Library problem on XBMC Empty
PostSubject: Re: Library problem on XBMC   Library problem on XBMC Icon_minitimeMon Nov 23, 2009 12:44 am

Whoops new version out just Upgrade to 3.168. then let us know if you are having problems with it Smile
Back to top Go down
Doughboy
Junior Member
Junior Member


Posts : 15
Join date : 2009-09-09

Library problem on XBMC Empty
PostSubject: Re: Library problem on XBMC   Library problem on XBMC Icon_minitimeMon Nov 23, 2009 1:45 am

Look at that I complain and things just work. I did the upgrade and now things are working on XBMC. I still don't think it's Media Companion. Maybe it's the scrapers in general.
Back to top Go down
Sponsored content




Library problem on XBMC Empty
PostSubject: Re: Library problem on XBMC   Library problem on XBMC Icon_minitime

Back to top Go down
 
Library problem on XBMC
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Media Companion :: Media Companion :: XBMC Media Companion Help And Useage-
Jump to: