Media Companion

Discussion and development board for the program Media Companion.
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

 

 3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips

Go down 
AuthorMessage
MarkC
Senior Member
Senior Member


Posts : 54
Join date : 2008-09-27

3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Empty
PostSubject: 3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips   3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Icon_minitimeMon Nov 09, 2009 5:55 pm

Hi,

Found a small issue in that no Audio info is scraped from any DVD/VIDEO_TS folders .IFO containers.

Have tried with Ember MM, it uses the same version of MediaInfo.dll and that pulls the Audio info correctly. All other file types seem fine, just .IFO containers.

Thanks.
Back to top Go down
billyad2000
Admin
billyad2000

Posts : 1326
Join date : 2008-09-20

3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Empty
PostSubject: Re: 3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips   3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Icon_minitimeMon Nov 09, 2009 8:12 pm

I'll investigate the issue.

Is this all dvd's, or just certain audio types.

_________________
Do you have a problem with Media Companion, before posting a bug then please check you have the very latest version of Media Companion https://billyad2000.darkbb.com/announcements-f1/
Back to top Go down
http://billyad2000.co.uk
MarkC
Senior Member
Senior Member


Posts : 54
Join date : 2008-09-27

3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Empty
PostSubject: Re: 3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips   3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Icon_minitimeMon Nov 09, 2009 10:12 pm

I only have about 70 left as am replacing them with .mkv`s but I must have checked around 40 of them and they all have missing audio info. All I get is;

<streamdetails>
<video>
<width>720</width>
<height>576</height>
<aspect>1.778</aspect>
<bitratemode>Variable</bitratemode>
<container>.IFO</container>
</video>
</streamdetails>

Thanks.
Back to top Go down
billyad2000
Admin
billyad2000

Posts : 1326
Join date : 2008-09-20

3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Empty
PostSubject: Re: 3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips   3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Icon_minitimeMon Nov 09, 2009 10:31 pm

OK - i'll look into it.

_________________
Do you have a problem with Media Companion, before posting a bug then please check you have the very latest version of Media Companion https://billyad2000.darkbb.com/announcements-f1/
Back to top Go down
http://billyad2000.co.uk
billyad2000
Admin
billyad2000

Posts : 1326
Join date : 2008-09-20

3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Empty
PostSubject: Re: 3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips   3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 9:32 pm

Fixed for the next build.

_________________
Do you have a problem with Media Companion, before posting a bug then please check you have the very latest version of Media Companion https://billyad2000.darkbb.com/announcements-f1/
Back to top Go down
http://billyad2000.co.uk
MarkC
Senior Member
Senior Member


Posts : 54
Join date : 2008-09-27

3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Empty
PostSubject: Re: 3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips   3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Icon_minitimeFri Dec 11, 2009 2:54 pm

Hi Billy,

This still seems broken in 3.182

Thanks.
Back to top Go down
Sponsored content




3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Empty
PostSubject: Re: 3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips   3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips Icon_minitime

Back to top Go down
 
3.154 not scraping Audio from VIDEO_TS rips
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Media Companion :: Media Companion :: Bug Discussion-
Jump to: