Media Companion

Discussion and development board for the program Media Companion.
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Problems with forum?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
buzzra
Junior Member
Junior Member


Posts : 12
Join date : 2008-09-21

PostSubject: Problems with forum?   Mon Sep 22, 2008 6:19 pm

Anyone else having problems with posts not showing up? I can't tell if I'm having a problem, or the posts are actually not there. I using Firefox 3.01.

buzz
Back to top Go down
View user profile
hastarin
Media Companion Supporter
Media Companion Supporter


Posts : 8
Join date : 2008-09-22

PostSubject: Re: Problems with forum?   Mon Sep 22, 2008 6:44 pm

I have the same problem and tried IE as well, so I don't think it's just you.
Back to top Go down
View user profile
Wizerd
Media Companion Supporter
Media Companion Supporter
avatar

Posts : 125
Join date : 2008-09-22
Location : Ontario, Cananda

PostSubject: Re: Problems with forum?   Mon Sep 22, 2008 7:01 pm

I have the same problem from IE. Some posts show up whiel others do not. This is the only thread I can actually see replies too.
Back to top Go down
View user profile
buzzra
Junior Member
Junior Member


Posts : 12
Join date : 2008-09-21

PostSubject: Re: Problems with forum?   Tue Sep 23, 2008 4:18 am

Glad to know it's not just me!

buzz
Back to top Go down
View user profile
billyad2000
Admin
avatar

Posts : 1326
Join date : 2008-09-20

PostSubject: Re: Problems with forum?   Tue Sep 23, 2008 7:59 am

There is definately a problem, i'm looking into it
Back to top Go down
View user profile http://billyad2000.co.uk
billyad2000
Admin
avatar

Posts : 1326
Join date : 2008-09-20

PostSubject: Re: Problems with forum?   Sat Sep 27, 2008 8:36 pm

Just to let everyone lknow that the problem with the forum appears to be fixed now.
Back to top Go down
View user profile http://billyad2000.co.uk
katz
Media Companion Supporter
Media Companion Supporter
avatar

Posts : 58
Join date : 2008-10-07
Location : Melbourne, Australia

PostSubject: Re: Problems with forum?   Mon Oct 13, 2008 8:12 am

im still kinda getting the issue.....will having a peek through the forum...there are some threads like this:


http://billyad2000.darkbb.com/general-discussion-f2/this-program-is-what-i-ve-been-looking-for-t32.htm
it seems to be sorting the newest post at the top....
Back to top Go down
View user profile http://xbmc.org/forum/showthread.php?t=39173
Sponsored content




PostSubject: Re: Problems with forum?   

Back to top Go down
 
Problems with forum?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Selenium installation problems
» Prob in executing Selecium RC Script in Eclipse
» The new poll for our Forum name
» New here--Kidney problems after taking Relpax?
» problems with voluntary work need advice about what to say

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Media Companion :: General Forum :: Forum Discussion-
Jump to: