Media Companion
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Media Companion

Discussion and development board for the program Media Companion.
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

 

 season-all.tbn not scraping after initial scrape

Go down 
AuthorMessage
Sunfizz98
New User
New User



Posts : 3
Join date : 2010-06-04

season-all.tbn not scraping after initial scrape Empty
PostSubject: season-all.tbn not scraping after initial scrape   season-all.tbn not scraping after initial scrape Icon_minitimeSun Jun 06, 2010 4:44 am

I decided that I wanted the season-all.tbns for my tv shows after I initially scraped my whole collection with that option set to none. When I set it to posters for downloading the season-all.tbn, MC doesn't scrape for any of the thumbnails for any of my seasons unless it's a totally new tv show.

I also realize that the season-all.tbns are basically the same as the folder.jpgs so I'm assuming that I would need to do each show manually for a different season-all thumbnail. Is there a faster way than doing this manually?
Back to top Go down
 
season-all.tbn not scraping after initial scrape
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Problems with initial run of MC 2.291
» Initial Feedback on 2.102
» 3.128 - initial scrape missing some files based on p2p .nfo file existing
» All Season tbn files are the same
» only one season

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Media Companion :: Media Companion :: XBMC Media Companion Help And Useage-
Jump to: